bilde

Om oss

EVENTRIB AS driftes og eies av Nicolai Walle Wennersten.

Oppveksten på Jeløya, utenfor Moss, foregikk i/på/ved fjorden. I flere generasjoner har familien hatt tilhold på Tronvik. Tradisjoner med seiling, fiske og båt interessen ble arvet og gjort til sitt eget. Familien har i tillegg hatt sterk tilknytning til Gullholmen rett utenfor Jeløya. Der lærte man tidlig å respektere fjorden og været. Til Gullholmen ble første RIB- oppdraget gjennomført i ung alder, og gnisten ble tent!

bilde

Interessen for fjorden og havet førte videre til seilingen. Regattaseiling, tur-seiling og eventyr langs norskekysten som mannskap, skipper og instruktør. Alle opplevelsene har gitt bred erfaring med aktiviteter på sjøen. Kombinert med obligatoriske sikkerhetskurs og kompetanse er dette grunnlaget for å jobbe på fjorden med RIB.

RIB er et fantastisk utgangspunkt for aktiviteter på fjorden. Båten i seg selv er en unik opplevelse. Den kan ha 12 passasjerer om bord og har en topphastighet på 50 knop! Den er svært sterk og har i tillegg svært god akselerasjon.

bilde

Interessen for Oslofjordens historie er levende, hver dag kan man lære nye fakta, vandrehistorier og skrøner. Vår jobb er å formidle dette på en underholdende måte underveis. RIB er ikke bare fart og spenning, men spenning i historiene som er knyttet til fjorden. Utallige hendelser, skrevne og uskrevne historier har vi fått tak i, og kan dele disse videre til gjestene om bord.

RIB båten Black Beauty – LG 7915

RIB båten heter Black Beauty og kalles Silkesvarten. For dem av dere som har sett filmen, så kjenner dere hovedrollens livshistorie med de ulike fasene. De gode og de utfordrende. En kan si at Black Beauty er Nicolai`s hest og nå er hun der hun skal være, på sin blå eng i Oslofjorden. Etter de nyeste oppgraderingene er hun nå i den beste stand siden fødselen, faktisk bedre.

Båten er registrert som arbeidsbåt og er spesialbygget i Fagerstrand til å være event RIB. Hun er en av fire båter av typen Ribtech 930. Skroget er fra Gozzi og pontonger spesialaget i England. Om bord er det en Volvo Penta D6-400 5,5 liter som står for kraften. Motoren er svært sterk og er av de mest energieffektive løsningene som er å få tak i til denne typen båt.

bilde

Ønsker du en unik fjordopplevelse?

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon eller bestill ønsket tur.

Fotogalleri

  • bilde
  • bilde
  • bilde
  • bilde
  • bilde
  • bilde
  • KLAR FOR EVENTYR?

    Her kan du sende inn din forespørsel