Våre turer

bilde

En unik fjordopplevelse!

Vi gir deg en unik fjordopplevelse! Turen tilpasses vær/vind og menneskene ombord. Fart og spennende historier i trygge rammer. RIB opplevelse med kystkultur og bakoversveis. Vi leverer i hele Oslofjorden. Vi henter deg der det er saltvann og brygge.

bilde

Hotell/kurs/konferanse

Ønsker dere å ankomme et av fjordhotellene med RIB? Fart og spennende historier på vei ut til destinasjonen. Vi leverer i hele Oslofjorden. Vi henter dere gjerne på hotellet langs fjorden og gir dere en unik fjordopplevelse! Ta kontakt med oss for fjordopplelse i forbindelse ditt bedriftsarrangement.

bilde

Oscarborgs festning

Dette er en av de mest spennende destinasjonene i Oslofjorden. Kanoner, miner, torpedoer, en undervannsmur og et skip på havets bunn.(Blücher) Bli med å se!

bilde

Villa Malla

Vi gir dere en fantastisk fjordopplevelse ut til denne perlen. Ingenting er bedre enn å ankomme Villa Malla fra sjøen. Gjør ekstra stas på dere selv og bestill Mojito servert på brygga før middelhavsbuffé med Oslofjordens vakreste utsikt.

bilde

Bua-tur

Bua er en fantastisk gammel sjøbod som fortsatt eies av en av de lokale fiskerne i Østfoldskjærgården. Like utenfor Hankø ligger Smaugstangen, her ligger Bua, en helt unik plass. Vi henter sjømat på fiskemottaket i Hvaler og deler spennende historier underveis. Sjømat og god drikke nytes utover kvelden.

bilde

Utdrikningslag

Vi garanterer en rå felles opplevelse!

bilde

Sikkerhetsbåt/befaring/foto/video

Vi kan levere til mange ulike produksjoner, ta kontakt.

KLAR FOR EVENTYR?

Her kan du sende inn din forespørsel