bilde

En unik fjordopplevelse!

Vårt mål er å gi alle ombord en unik fjordopplevelse. Hva dette innebærer for den enkelte varierer. Men med mange års erfaring tilpasser vi turen til en spennende, underholdende og samlende opplevelse. 

En frisk tur på fjorden og gode historier er en perfekt start på det sosiale arrangementet!

Båtene fyker gjennom vannet i 50 knop, så nærme vannet får man en fantastisk fartsfølelse, båtene har gode manøvreringsevner, og vi viser dere med glede hva de er gode for. Båtene er laget for å gi unike opplevelser med sikkerhet som øverste prioritet. Vi deler alltid gode historier fra fjorden underveis så dere får en variert opplevelse.

Underholdning på flere måter

Vi leverer underholdning på flere måter. Oslofjorden har mange røver- og ekte historier på lager. Vår interesse for fjorden strekker seg over til en lidenskap som vi gjerne deler med passasjerer ombord.

På to timer tar vi dere med på en spennende runde i fjorden. Vi har blant annet en industrihistorie på Steilene som er tidligere rettersted og var Norges første oljelager. Vi har hus langs fjorden med spesielle historier. Små steder som man kanskje aldri har opplevd tar vi dere med til, det et unikt utvalg i den rike Oslofjorden! Vi legger stor vekt på fortellingene rundt den spennende historien til Oscarsborg festning som senket slagkrysseren Blücher. Vi vet hvor hun sank og vi kan se spor av henne den dag i dag, man kan til og med kjenne lukten av bunkersolje fra 1940!

Rikt dyreliv og historie

Vi vet også hvor fjordens seler liker å tilbringe tiden. De er nysgjerrige og vi har et godt samarbeid der vi varsomt kan hilse på disse fantastiske skapningene.

Visste du at det er Havørn i fjorden? Vi vet hvor den befinner seg og kan varsomt gi deg en unik opplevelse. Anbefales på 1,5t tur.

Oscarsborg har mye historie og er en av mange favorittdestinasjoner. Vi tilbyr guiding både til lands og til vanns. Anbefales på 2-3 timers tur.

Hvis dere vil kan vi leke i bølgene som vi finner. Det er viktig å leke!

Vi tilpasser turens lengde etter budsjett og tid tilgjengelig.

Det er plass til 12 passasjerer ombord. Men vi ordner flere båter ved behov, ta kontakt for tilbud.

Fotogalleri

  • bilde
  • bilde
  • bilde
  • bilde
  • bilde
  • bilde
  • KLAR FOR EVENTYR?

    Her kan du sende inn din forespørsel